Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vibracije kristala Amazonit
#1
AMAZONIT - V tem obdobju nam prinaša umirjenost in ustvarja ravnovesje ter pomirja živčni sistem.

[Image: Amazonit.jpg]

Pomaga nam tudi izboljšati funkcije komunikacije, spomina in možganov in nagovarja nas, da v tem obdobju delamo na teh področjih.

Z vibracijami kristala Amazonit, si lahko pomagamo, ko delamo na krepitvi Grlene in Srčne čakre. Amazonit namreč združuje energije srca in grla, ki spodbujajo izražanje in ustvarjalnost, kar je bistveno za naše odnose in našo kreativno pot.

Torej, če želimo pri sebi spodbuditi in okrepiti jasno in iskreno izražanje ter ustvarjalnost, delajmo na krepitvi in vzpostavitvi ravnovesja Grlene in Srčne čakre. V primeru, da kristala nimamo v fizični obliki, si lahko pomagamo tudi tako, da si pozorno poglejmo njegovo sliko, nato pa miže med meditacijo vizualizirajmo kristal in se povežimo z njegovo energijo.

Sporočilo kristala
Njegovo sporočilo je, da bo v neki zadevi, situaciji ali odnosu še kako pomembna izmenjava mnenj in odprtost za nove izkušnje, zato bodimo odprti za učenje in nove izzive.

Nagovarja nas tudi, da se ustavimo, naredimo analizo ter razjasnimo, kje v življenju smo v tem trenutku oz. v tej pereči situaciji. Na splošno pa, da ugotovimo, kaj je naš namen oz. poslanstvo.

Delajte na sebi in se znebite stresa ter duševnih bolečin ter dovolite, da zapustijo vaš fizični in duševni jaz.

V tem obdobju je pomembno, da presežete svoje strahove in da si tega, kar si drugi mislijo o vas, ne jemljete preveč k srcu.

Izziv tedna: Razširimo obzorja in si dovolimo biti drugačni.

Quote:Uporabljena karta: Zdravljenje s kristali, založba MK
Vsebina je povzeta iz knjige Zdravljenje s kristali, založba Mladinska knjiga
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)