Users browsing this forum: 1 Guest(s)
Forums in 'Vibracije, ki zdravijo - Energetska in zdravstvena diagnostika z nihalom, svetovanje'
  Forum Threads Posts Last Post
Energijska podpora in nasveti
Tukaj bomo objavljali različne vsebine, energijske vaje in nasveti, kako si lahko pomagate v primeru različnih zdravstvenih težav, energijskih blokad ter o možnih vzrokih za zdravstvene težave ter vaje in nasveti, kako lahko odpravite te vzroke. Na vprašanja odgovarja, svetuje in izvaja terapije Reiki mojster in vibracijski terapevt.
16 16 Usmeritev za današnji dan
07-05-2023, 11:10
by Iztok
Nasveti za samopomoč, krepitev samozavesti in vibracijske terapije
Nasveti in vaje za spodbujanje in krepitev samozavesti. Od nas samih je odvisno ali bomo dovolili negativni spirali, da obvladuje naše življenje ali se bomo odločili za novo pot in bomo sami svoj Kreator življenja. V tej rubriki lahko odpirate teme o katerih želite dodatne informacije in izpostavite svoje zdravstvene tegobe. Na vprašanja odgovarja, svetuje in izvaja terapije Reiki mojster in vibracijski terapevt.
2 2 Bodite potrpežljivi do se...
03-05-2023, 16:18
by Iztok
Vibracije in modrost kristalov
Tukaj lahko spoznate modrosti in uporabo kristalov za terapije in zdravljenje. Njihove vibracije nam pomagajo kot alternativno zdravljenje tudi pri lajšanju in izboljšanju zdravstvenih težav.
1 1 Vibracije kristala Amazon...
28-12-2021, 18:42
by Iztok
Uporaba nihala za lastne potrebe
Vsebine, kjer boste lahko spoznali splošne značilnosti in zakonitosti radiestezijskega orodja Nihalo. Z nihalom lahko preverimo zdravstveno stanje, ugotavljamo energijske blokade in jih tudi odpravimo, izvajamo energetsko diagnostiko, preverimo kakovost hrane, vode in drugih živil, lahko pa nam služi tudi kot orodje za osebno rast
2 2 Nihalo odgovarja na vaša ...
13-01-2022, 21:09
by Iztok
Vibracije števil skozi prizmo Numerologije
Tukaj bomo govorili o vibracijah števil, kako vplivajo na nas, kako si lahko pomagamo in kako lahko predvidimo izzive, ki nas čakajo. Govora bo torej o energiji števil skozi prizmo numerologije. Vsak izmed nas ob rojstvu prejme svojo številsko kodo ali kot pravijo Osebno življenjsko število.
1 1 Energija števil skozi pri...
28-01-2022, 22:33
by Iztok