Users browsing this forum: 1 Guest(s)
Forums in 'Vibracije, ki zdravijo - Terapije, diagnosticiranje, meritve in svetovanje'
  Forum Threads Posts Last Post
Vaša vprašanja in vpogledi v karte
Tukaj lahko postavite svoje vprašanje glede razpleta določene situacije, glede zdravja, službe, kakšen razplet lahko pričakujete, kakšni izzivi so pred vami ...
4 6 Vprašanje glede službe
28-01-2022, 20:40
by Iztok
Energijska podpora in nasveti
Tukaj bomo objavljali različne vsebine, energijske vaje in nasveti, kako si lahko pomagate v primeru različnih zdravstvenih težav, energijskih blokad ter o možnih vzrokih za zdravstvene težave ter vaje in nasveti, kako lahko odpravite te vzroke.
14 14 Vdihnite sonce
25-01-2022, 13:04
by Iztok
Nasveti za samopomoč in terapije za lajšanje zdravstvenih težav
Tukaj lahko odpirate teme in postavite vprašanja glede določene zdravstvene težave in prejeli boste nasvet za lajšanje težave. Dogovorimo se lahko tudi za terapijo. Na vprašanja odgovarja, svetuje in izvaja terapije Reiki mojster in vibracijski terapevt.
1 1 Težave s križem
14-01-2022, 12:03
by Iztok
Krepitev samozavesti in notranje moči
Usmeritve in nasveti ter vaje za spodbujanje in krepitev samozavesti in notranje moči. Od nas samih je odvisno ali bomo dovolili negativni spirali, da obvladuje naše življenje ali se bomo odločili za novo pot in bomo sami svoj Kreator življenja.
1 1 Bodite potrpežljivi do se...
28-12-2021, 17:32
by Iztok
Vibracije in modrost kristalov
Tukaj lahko spoznate modrosti in uporabo kristalov za terapije in zdravljenje. Njihove vibracije nam pomagajo kot alternativno zdravljenje tudi pri lajšanju in izboljšanju zdravstvenih težav.
1 1 Vibracije kristala Amazon...
28-12-2021, 18:42
by Iztok
Uporaba nihala za lastne potrebe
Vsebine, kjer boste lahko spoznali splošne značilnosti in zakonitosti radiestezijskega orodja Nihalo. Z nihalom lahko preverimo zdravstveno stanje, ugotavljamo energijske blokade in jih tudi odpravimo, izvajamo energetsko diagnostiko, preverimo kakovost hrane, vode in drugih živil, lahko pa nam služi tudi kot orodje za osebno rast
2 2 Nihalo odgovarja na vaša ...
13-01-2022, 21:09
by Iztok
Vibracije števil skozi prizmo Numerologije
Tukaj bomo govorili o vibracijah števil, kako vplivajo na nas, kako si lahko pomagamo in kako lahko predvidimo izzive, ki nas čakajo. Govora bo torej o energiji števil skozi prizmo numerologije. Vsak izmed nas ob rojstvu prejme svojo številsko kodo ali kot pravijo Osebno življenjsko število.
1 1 Energija števil skozi pri...
28-01-2022, 22:33
by Iztok